Teniski svet u Indijan Velsu

  Teniska elita seli se ove nedelje u kalifornijsku pustinju, gde se u Indijan Velsu igra prvi ovogodišnji Masters turnir, na kojem Novak Ðoković brani svoju titulu.

  Jedan od najuspešnijih turnira na američkom tlu veliki je magnet za gledaoce iz celog sveta, kako zbog opuštene atmosfere i lepog vremena, tako i zbog fantastičnog teniskog kompleksa izgraðenog u sred pustinje sa 24 terena, od kojih se osam koristi za takmičenje.

  Indijan Vels

  Indijan Vels je jedinstven i po tome što na svih osam terena postoji hok-aj sistem, ali i zbog bliskosti publike i igrača, koji treniraju na terenima koji su okruženi prostorom za ljubitelje tenisa. Tako svako ko doðe u Kaliforniju u ovo doba godine može izbliza da prati treninge Novaka Ðokovića, Rafaela Nadala, Rodžera Federera, Jelene Janković ili Ane Ivanović.

  Indijan Vels

  I Bojana Jovanovski je stigla u Kaliforniju, gde će do glavnog žreba pokušati da sitgne kroz kvaliifkacije. Ona će u ponedeljak od 20.00h igrati na terenu broj 8, a prva protivnica biće joj Džesika Pegula iz SAD, koja je dobila “vajld-kartu” organizatora turnira.

  Komentari