FK Hajduk: “Vojvodina u rasulu, skreće pažnju sa svojih problema”

  Posle saopštenja FK Vojvodina u kome se optužuje predsednik Hajduka iz Kule Zoran Osmajić da je pretukao sekretara Novosaðana Aleksandra Vlaškalića, saopštenjem su se oglasili i Kuljani.

  Iz Hajduka negiraju bilo kakav fizički obračun njihovog predsednika sa Vlaškalićem i tvrde da Novosaðani ovom pričom skreću pažnju sa rasula u svojim redovima. Saopštenje Kuljana prenosimo u celini:

  – Posle optužbi na račun FK Hajduk i predsednika Zorana Osmajića, koje su se pojavile na zvaničnom sajtu FK Vojvodina, izdajemo saopštenje o celokupnom dogadjaju u cilju istinitog informisanja javnosti.

  Aleksandar Vlaškalić je pre odlaska u Vojvodinu punih 15 godina obavljao funkcije u FK Hajduk. Kada je naš klub bio pred gašenjem, on ga je napustio i prešao u FK Vojvodina.

  Pred samu utakmicu se po prvi put nakon odlaska, pojavio u službenim prostorijama Hajduka, predstavljajući se kao zvanično lice Vojvodine. Konstantno je provocirao bivše saradnike, obraćajući im se rečima – “Ispašćete iz lige, to sam vam ja sredio”.

  Svoj automobil je parkirao tako da zagradi ulaz ostalim vozilima na klupski parking, te je po upozorenju morao da ga pomeri. Pošto se nalazio na klupi gostujućeg tima po prvi put kao zvanično lice od kad je u FK Vojvodina (očito sračunato), tokom čitave utakmice je šetao duž aut linije provocirajuci kako publiku, tako i rezervne igrače FK Hajduka, pošto je prilazio klupi domaćih igrača, što se jasno može videti na snimcima.

  Posle skandaloznog suðenja, nezasluženog isključenja igrača FK Hajduka, nedosuðenog jedanesterca, i tendencioznih odluka glavnog sudije Dejana Santrača, oko prostorija kluba okupilo se 200-300 ogorčenih navijača FK Hajduk, pokušavajući da uðu u restriktivni prostor. Želeći da smiri situaciju i spreči eventualne incidente naš predsednik Zoran Osmajić se uputio ka svlačionici svog kluba, kako bi smirio Hajdukove igrače i publiku. U trenutku kada je došao ispred svlačionica, već se stvorila gužva i gurkanje nezadovoljnih, prisutnih ljudi. I sam predsednik kluba se našao u toj gužvi, ali je gnusna laž da je udario Aleksandra Vlaškalića, niti bilo koga drugog.

  Da li je neko udario Aleksandra Vlaškalića, to ne znamo, ali kako tvrde svi prisutni on nema nijednu ogrebotinu, a kamoli da je brutalno pretučen kako se navodi. Naš predsednik je docnije samoinicijativno otišao do stanice policije, gde je sreo Aleksandra Vlaškalića i sam se uverio da dotični nema nikakve vidne povrede.

  Očito je da Vojvodina želi da skrene pažnju sa niza loših rezultata, neuspeha, nečasnih radnji i rasula u klubu optužujući jedan pošteni klub kakav je Hajduk i njegove čelne ljude, ali im to neće uspeti jer cela javnost zna kako funkcioniše FK Hajduk, a kako FK Vojvodina i čime se služi!

  Komentari