Nikolić poziva navijače

    KK RadničkiTrener košarkaša Radničkog, Miroslav Nikolić, kaže pred odlučujući duel sa Crvenom zvezdom da će njegovom timu za uspeh itekako biti potrebna podrška publike.

    – Kao što sam i pretpostavljao pre početka plej-ofa, bilo je teško i nama i njima da doðemo do glatkih 2:0. Svako je iskoristio prednost svog terena, oba puta je domaćin slavio u lepom košarkaškom ambijentu. Od ogromnog je značaja za nas da smo se nakon one krize u ranijoj fazi Jadranske lige, vratili na poziciju koja godi kragujevačkoj publici i svima nama u klubu. Hala Jezero je iz kola u kolu postajala sve tvrði bastion, a kulminacija sledi u petak, kaže popularni Muta i nastavlja:

    – Ovo malo vremena izmeðu utakmica koristimo da baš kao pre početka plej-ofa podignemo motivaciju. Ovoga puta će nam biti još lakše da to učinimo jer čujemo da vlada nezapamćeno interesovanje naših pristalica iz čitave Šumadije. Raduje nas najava da će Jezero biti ispunjeno do poslednjeg mesta, znamo da će publika učiniti svoje da nas vine do finale, pa preostaje na nama na parketu da damo i više od svojih trenutnih mogućnosti. Uz pravi kriterijum suðenja bićemo u drugačijem odnosu snaga nego u Beogradu koji će nas odvesti na megdan Partizanu. Klub samo jedna utakmica deli od finala u kojem onda možemo da izazovemo prvaka Srbije i probamo da mu preotmemo trofej. To bi bio vrhunac ove tri sezone u Kragujevcu. Svi dobronamernici su nam potrebni za zajedničku borbu. Pozivam ceo Kragujevac da se sjati u halu. Nudim Kragujevčanima ratnike, donesite bubnjeve, da zajedno obezbedimo finale, ističe trener kragujevačkog kluba.

    Komentari