Vujošević nezadovoljan suðenjem

    KK PartizanTrener košarkaša Partizana, Duško Vujošević, ni posle poraza od Fuenlabrade u prijateljskom meču nije mogao a da ne pomene sudije.

    -Bili smo u Fuenlabradi, koja u rečniku zaljubljenika u Partizan ima sveto mesto. Ova utakmica je pre svega imala takav značaj, podsećanja na ono što se dogaðalo pre 20 godina i podseća na situaciju da je Fuenlabrada i dan danas Partizanova druga kuća. Ljudi su nas veoma toplo dočekali, kazao je Vujošević i nastavio:

    – Sama utakmica je bila dobra, odigrali su bolje. Sudije su imale jedan kriterijum koji nije osnovni uzrok ovakvog poraza, ali sigurno da je jedan od uzroka igre kojom nisam sasvim zadovoljan. Normalno, u ovom momentu predstavlja problem i uključivanje u tim koji je već bio stvorio neku hemiju povratnika iz reprezentacija, meðutim problemi i postoje da bi se rešavali pa ćemo i te problema u hodu rešavati. U svakom slučaju uveren sam u veliki potencijal i talenat ovog tima i isto tako sam uveren da će u Partizanu koji je akademija košarke, taj talenat biti razvijen do maksimalnog nivoa, istakao je trener crno-belih.

    Komentari