Partizan u velikim problemima: Trojica povređenih, Džikić propustio trening

Trener košarkaša Partizana, Aleksandar Džikić, ima velikih problema pred duel sa Mornarom.

Trojica igrača imaju problema sa povredom i do samog početka utakmice (nedelja, 12.30) neće znati na koga može da računa. 

– Birčević je pred utakmicu sa Turcima dobio nezgodan udarac u koleno, ali je stegao zube. Ratkovica je odigrao pod injekcijama, tako što se nije ni zagrevao pred prvo poluvreme, u kome nije ni igrao, već u pauzi, pred treću četvrtinu, da se ne bi ohladio. Veeličković je takođe odigrao povređen drugo poluvreme, posle istegnuća, dok je noga bila "vruća", bez izmene. Do samog početka utakmice nećemo znati na koga i koliko možemo da računamo, rekao je Džikić za "Blic".

Da nevolja bude veća, zdravstvene probleme ima i sam trener. 

– Stegao me izgleda, neki virus, grip, temperatura prikovala za krevet, pa nisam mogao na trening, dodao je trener crno-belih.

Jedan od najmlađih prvotimaca, Vanja Marinković, istakao je da svi igrači moraju da daju maksimum.

– Na početku sezone smo odigrali tešku utakmicu u Baru i uverili se u kvalitete protivnika. Nekoliko naših igrača ima zdravstvene probleme, ali uprkos tome, mi moramo da sutra damo sve od sebe i odigramo sa maksimalnom koncentracijom i u odbrani i u napadu, rekao je Marinković za klupski sajt.

Komentari