Nova Android aplikacija Sportske centrale

0
120

Sportska centrala je (konačno) izbacila svoju novu Android aplikaciju, koju već sada možete da skinete na Google Play Store-u.


Naša stara aplikacija odavno je bila prevaziđena, a nakon promene servera počela je i da gubi svoje funkcije, pa su u toj selidbi "izgubljena" i naša slova.

Rad na novoj Android aplikaciji počeo je još proletos, ali kao što to obično biva letnji odmori, a zatim i naš odlazak na Olimpijske igre u Rio odložili su taj posao.

Konačno smo se ponovo posvetili tome i verujemo da ćete rezultatom biti zadovoljni. Pored znatno boljeg prikaza vesti, sada ćete takođe biti u mogućnosti da vidite više fotografija u jednoj vesti (do sada samo jedna, glavna), kao i sve video snimke koje inače postavljamo, bilo da oni dolaze sa Jutjuba, Tvitera, Fejsbuka ili Instagrama.

Velika novost za sve su i Notifikacije, odnosno obaveštenja o najnovijim vestima koje vam stižu direktno na telefon. Namera nam je da korisnike "uzbunjujemo" samo kada se dese zaista važne vesti, tako da će broj notifikacija koje dobijate biti izuzetno mali. Nekada će ih nedeljno biti po jedna, a nekada čak ni toliko.

Naši verni članovi imaju mogućnost da se prijave svojim podacima, posle čega će im se aplikacija prikazivati bez ikakvih reklama. Pored toga, oni će biti u mogućnosti da putem nove Android aplikacije Sportske centrale prate i naše direktne video prenose u visokom kvalitetu.

Naravno, nismo zaboravili ni naše verne čitaoce koji nas prate putem iPhone-a i ostalih iOS uređaja. I za njih spremamo iznenađenje u najskorije vreme.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom novom aplikacijom, a kao i do sada radujemo se vašim predlozima, pohvalama ili pokudama.

Komentari