Džikić: Nismo paničili, imamo ludački raspored u sledećih mesec dana

Partizan je zabeležio osmi trijumf u okviru E grupe FIBA Lige šampiona.


Crno-beli su se revanširali belgijskoj Šarlroi za poraz u Beogradu, a pobedu je doneo Vilijam Hečer poenima u finišu susreta.

Strateg Partizana Aleksandar Džikić istakao je nakon pobeda da se ekipa borila do kraja i iskoristila priliku da preokrene rezultat.

Čestitam domaćem timu. Igrali su stvarno dobro. Stavili su nas u vrlo tešku situaciju. Činjenica je da imamo čudnu sezonu. Bili smo previše puta u ovakvoj situaciji. Nismo paničili, borili smo se do kraja, a onda, ponekad, utakmica vam pruži priliku da pobedite. Mi smo je iskoristili i pobedili, rekao je Džikić novinarima u Belgiji, a preneo RTS.

Džikić je dodao da Partizan ima velikih problema sa povređenim igračima i da tek sledi pakleni ritam.

Imamo velikih problema s povredama. Činjenica je da nam fale tri beka, Frenk Robinson, Vanja Marinković i Branislav Ratkovica. Imamo ludački raspored u sledećih mesec dana, a početak toga je bio ovde. Šarlroa je jak, atletski tim i trebalo nam je vremena da shvatimo kako da čuvamo Dževona Šeparda. Možda nema smisla reći kad vam neko da 31 poen kako ste ga čuvali, ali velika razlika je kako je odigrao prvo i drugo poluvreme, dodao je Partizanov trener.
 

Komentari