Radnički o prodaji Pavkova u Zvezdu: Najveći transfer u istoriji kluba

Doskorašnji napadač Radničkog Milan Pavkov juče je postao novi igrač Crvene zvezde, a čelnici kluba iz Niša izrazili su zadovoljstvo nakon ostvarenog transfera. 

Predsednik Skupštine kluba sa "Čaira" Radan Ilić istakao je da se radi o najvećem transferu u istoriji kluba. 

– Predsednik Tončev je mene ovlastio da govorim o ovom transferu, koji smo danas doveli do kraja, na zadovoljstvo svih koji su u njemu učestvovali. Ne želimo da iznosimo cifre, ali mogu da kažem da smo svi u klubu veoma zadovoljni i da je ovo najveći transfer koji je Radnički ostvario. U ugovoru, osim obeštećenja, postoje još neki benefiti za Radnički, ali o njima ćemo takođe naknadno, a verujte da su veoma vredni, rekao je Ilić, a prenosi klupski sajt. 

Pavkov je rekao da je dolazak u Crvenu zvezdu najveći izazov u srpskom fudbalu. 

– Prezadovoljan sam vremenom koji sam proveo na Čairu. Za ovih šest meseci u Nišu imao sam sjajan tretman, svi momci i članovi stručnog štaba prihatili su me i kao čoveka i kao igrača, imao sam poštovanje i šansu da igram i na tome svima dugujem veliku zahvalnost. Dolazak u Zvezdu je stepenica više u karijeri, a svakako najveći izazov u srpskom fudbalu. Ovo je za mene podstrek da radim još više i jače, jer ambicija imam na pretek i daću sve od sebe da ih ostvarim, izjavio je novi napadač Crvene zvezde.

Komentari