Radonjić: Preko svojih granica protiv kvalitetnog rivala i najboljeg trenera u Evropi [VIDEO]

Crvena zvezda u četvrtak uveče nastavlja takmičenje u Evroligi, a u goste joj stiže vicešampion Evrope.

Fenerbahče je tradicionalno neugodan rival za Crvenu zvezdu, a trener Dejan Radonjić iz više razloga ulogu favorita prepustio je turskom klubu. 

– Očekuje nas nova utakmica protiv Fenerbahčea, tima koji je u odnosu na prošlu sezonu napravio samo jednu izmenu, a igrali su finale Evrolige i osvojili sve ostalo. Predvodi ih najbolji trener Evrope i zbog svega toga Fenerbahče je u sutrašnjem meču favorit. U prvoj utakmici u prvom delu sezone lako su nas pobedili. Zbog svega toga, moramo da odigramo bolje, na vrlo visokom nivou, kako bi parirali protivniku. Zdravstveno stanje u timu je dobro i izlazimo na tu utakmicu sa željom da odigramo dobro pred punom dvoranom, rekao je Radonjić.

On je dodao da crveno-beli moraju da odigraju preko granica svojih mogućnosti kako bi došli u priliku da zaprete Fenerbahčeu.

– Moramo da odigramo iznad svojih mogućnosti, protivnik je toliko kvalitetan i to ispunjen na svim pozicijama, sada i kompletan. Cilj je da igramo dobru odbranu, da kontrolišemo skok, da dobro trčimo i imamo dobar napad, kako bi uopšte imali svoju šansu, zaključio je Radonjić.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.45 časova u hali "Aleksandar Nikolić". 

 

Komentari