Mogući problemi za selektora Đorđevića, NBA as odjavio reprezentaciju?

Nikola Jokić igra sezonu iz snova u dresu Denvera u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi sveta. Srpski centar iz utakmice u utakmicu pokazuje svu raskoš svog talenta i lucidnošću, nesvojstvenom za visoke igrače, fascinira ljubitelje igre pod obručima.
   

Nagetsi se nalaze u Londonu, gde će sutra uveče u O2 areni igrati meč protiv Indijane Pejsersa, u okviru približavanja NBA lige evropskim navijačima.
   
Zanimljiv odgovor Jokić je dao na pitanje da li se plaši terorizma, obzirom da se naredno Evropsko prvenstvo, između ostalih zemalja, igra i u Turskoj koja je sve češće na meti terorista. Srpska reprezentacija će prvi deo prvenstva odigrati u dvorani ''Abdi Ipekči'' a, nadamo se, zatim se preseliti u drugu halu, u ''Sinan Erdem dom''.

Iskreno, brine me što će EP biti u Turskoj. To sad niko ne može da promeni, pa ne mogu ni ja. Videćemo još šta će biti do septembra. Sada ne mogu da potvrdim da ću igrati, još je rano. Ima još 50 utakmica u NBA, ne bih hteo da obećam nešto što ne mogu posle da ispunim, ostao je nedorečen bivši centar Mege i jedan od najnboljih pojedinaca reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Riju.

Sigurno je jedino, da ukoliko Jokić ne bude deo Đorđevićeve selekcije, da će to biti ogroman hendikep za olimpijske i svetske vicešampione.

Komentari