Napredak krenuo sa radom, promovisan novi trener

Fudbaleri Napretka iz Kruševca započeli su pripreme za prolećni deo sezone.


Napredak će se do 26. januara pripremati u Kruševcu, a potom sledi odlazak u tursku Antaliju.

Popularni "čarapani" zauzimaju četvrtu poziciju u Super ligi Srbije sa 35 bodova.

Na konferenciji za medije promovisan je i novi šef stručnog štaba Vuk Rašović, koji je na kormilu Kruševljana nasledio Dragana Ivanovića. Nekadašnji strateg Partizana istakao je da su ambicije kluba visoke i da želi da nastavi kontinuitet.

Napredak je postavio visoke standarde u prvom delu prvenstva i tu vidim put koji je potreban i meni i Napretku. Neće biti lako, treba mnogo rada i odricanja, ali sam spreman na to isto kao i igrači. Imamo isti cilj i korak po korak idemo ka njemu, rekao je Rašović, a preneo klupski sajt.

Na prvoj prozivci pojavio se 21 fudbaler. Opravdano odsutni bili su Frimpong, Ndiaje, Gobeljić i Simonović. Rašović je dodao da je zadovoljan igračkim kadrom, ali da očekuje dolazak jednog ili dvojice ofanzivnih fudbalera.

U ovom trenutku je teško naći prava pojačanja za Napredak, jer Napredak ima odličan igrački kadar koji je izneo ceo prvi deo prvenstva. Da bi neko bio pojačanje za nas mora da bude ili mlad i perspektivan ili iskusan igrač koji odmah može da zauzme svoje mesto u timu, dodao je Rašović.
 

Komentari