Obradović: Da iskoristimo svoje i anuliramo Zvezdine kvalitete

Ekspedicija KK Fenerbahče doputovala je u Beograd na duel 17. kola Evrolige protiv Crvene zvezde.


Utakmica je na programu u četvrtak, 12. januara u 20.45 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Strateg turskog šampiona Željko Obradović istakao je da očekuje odličnu atmosferu i maksimalnu podršku publike Crvenoj zvezdi, koja je to zaslužila sjajnim partijama u ovoj sezoni.

Uvek je veliko interesovanje, svejedno da li se igra u "Pioniru" ili "Kombank areni". Biće maksimalna poseta, što je i logično posle svega što je Zvezda ove godine uradila u ABA ligi i specijalno u Evropi. Igraju dobro, pobedili su praktično sve velike timove u Beogradu. Čeka nas teška utakmica, rekao je Obradović po dolasku u Beograd, a prenele su Novosti.

Čuveni trener je dodao da svi u Fenerbahčeu izuzetno respektuju Crvenu zvezdu i da je za trijumf u Beogradu neophodno maksimalno angažovanje i pametna igra.

Imamo maksimalno poštovanje prema njima, u dobroj su formi, igraju pred domaćom publikom koja je s razlogom proglašena za najbučniju u Evroligi. Moramo da budemo spremni da odigramo utakmicu koja nas interesuje, da probamo da iskoristimo naše kvalitete i anuliramo kvalitete koje poseduje Zvezda.

Fenerbahče je slavio u svih pet dosadašnji mečeva protiv crveno-belih.

U sportu uvek zaboravljate šta je bilo, najvažnija je sledeća utakmica. Igrače pripremam tako da bi videli šta je Zvezda u ovom trenutku, a ne šta je bilo ranije, dodao je Obradović.
 

Komentari