Bogdanović: Nemam posebnu inspiraciju za crveno-belu boju [VIDEO]

Košarkaš Fenerbahčea, Bogdan Bogdanović, oporavio se od povrede i biće jedan od aduta Željka Obradovića u susretu sa Crvenom zvezdom. 

– Ovde je uvek teško da se igra, ali imamo dovoljno iskustva. Biće napeta i teška utakmica, ali idemo na pobedu. Ja sam spreman, poslednju utakmicu sam igrao 30 minuta, ali ne znam koliko ću igrati u četvrtak. Nemam neku posebnu inspiraciju za crveno-belu boju, ulazim u ovaj meč kao i u svaki drugi, rekao je Bogdanović.

Bivši igrač Partizana istakao je da se ne treba osvrtati na prethodne rezultate i dodao da on i njegovi saigrači dobro poznaju crveno-bele. 

– Sve je prošlost, to što smo mi do sada uvek pobeđivali Zvezdu i to što su oni pobedili Real i CSKA. Oni već drugu godinu igraju odlično, popravili su čak igru na strani, mladi igrači unose dodatnu energiju, igraju agresivno u odbrani, a tu je i Simonović koji daje dodatni doprinos u napadu. Znamo ih odlično, dodao je srpski reprezentativac. 

Za Beograd ga vežu lepa sećanja.

– Uvek je lepo doći u Srbiju i Beograd, uvek se vraćaju lepa sećanja. Da li Zvezda ili Partizan ovde je bilo uvek lepo igrati, uvek postoji posebna euforija kada se dolazi u Beograd. Prihvatamo ulogu favorita na papiru, ali košarka se ne igra na papiru, zaključio je košarkaš Fenerbahčea.

 

Komentari