Da li će Venger ovim potezom konačno odobrovoljiti navijače Arsenala? [VIDEO]

Menadžer Arsenala, Arsen venger, često je kritikovan od strane navijača zbog loših prelaznih rokova, ali ovoga puta napravio je potez koji će naići na odobravanje pristalica. 

Trojica prvotimaca londonskog kluba, Olivije Žiru, Loran Koščielni i Fransis Kokelan, potpisali su nove dugoročne ugovore sa Arsenalom.

Žiru u poslednje vreme igra u sjajnoj formi, postigao je gol protiv Kristal Palasa, potom su usledili gol i dve asistencije protiv Bornmuta, a bio je strelac pobedonosnog gola u FA Kupu protiv Prestona.

Koščielni se od dolaska u Arsenal nametnuo kao jedan od najboljih defanzivaca Premijer lige, a sve bolje igra i Kokelan, koji je bio starter na 15 od 20 utakmica Arsenala u Premijer ligi ove sezone. 

– Kokelan je veoma fokusiran i tehnički je mnogo napredovao poslednjih nekoliko godina. Olivije ima veliko iskustvo, a od dolaska kod nas postao je kompletniji igrač, dok je Loran jedan od naših ključnih igrača i jedan od najboljih defanzivaca na svetu. Sve u svemu, odlične vesti za nas, rekao je Venger. 

 

Komentari