Klišina u Beogradu: Podrška će mi puno značiti, uživam u nadmetanju sa Ivanom [VIDEO]

Sve je spremno za "Serbian open indoor meeting".


Takmičenje će biti održano u Atletskoj dvorani na Banjici u subotu, 18. februara sa početkom u 17.30 časova.

"Serbian open indoor meeting" predstavljaće svojevrsnu uvertiru za Prvenstvo Balkana u dvorani 25. februar i Evropski šampionat u "Kombank Areni", od 3. do 5. marta.

Na "Serbian open indoor meeting-u" učestvovaće i čuvena Ruskinja Darija Klišina, u disciplini skok u dalj. Klišina se zahvalila organizatorima na pozivu i pozvala publiku da ispuni dvoranu na Banjici.

Zahvalna sam organizatorima na pozivu koji sam dobila za ovaj miting. Ovo je moj treći put da sam u Srbiji, a drugi u Beogradu. Nadam se dobrom rezultatu na sutrašnjem takmičenju, ali svakako da mnogo više očekujem na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani. Sutrašnje takmičenje poslužiće mi kao provera forme. Podrška će mi puno značiti tako da se nadam i punoj dvorani, a i punoj Kombank Areni, rekla je ruska atletičarka, a preneo sajt ASS.

Klišina se osvrnula i na rivalitet sa najboljom srpskom atletičarkom Ivanom Španović.

Znamo se već deset godina. Ono što mogu da kažem jeste da je meni zadovoljstvo što imam nekoga kao Ivanu u svojoj konkurenciji. Onda dajete sve od sebe, uvek hoćete da skočite još, da budete bolji. Uživam u nadmetanju sa njom, dodala je Klišina.

Direktor takmičenja Dragutin Topić najavio je spektakl.

Očekujemo atletičare iz 11 zemalja Evrope i Sveta. Srpska publika imaće priliku da vidi jedno zaista kvalitetno takmičenje na kojem će se boriti i naši najbolji atletičari: Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Tamara Salaški, Miloš Raović… Karte za miting puštene su po ceni od sto dinara i rasprodate u roku od nedelju dana, tako da je jedno sigurno, a to je da će atmosfera biti sjajna, rekao je Dragutin Topić.


 

Komentari