Nikolić pred Rad: Svaki početak je težak, očekujem da momci idu preko granice bola [VIDEO]

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Rada u 22. kolu šampionata Srbije.


Utakmica na Banjici zakazana je za nedelju, 19. februar, od 14 časova.

Strateg crno-belih Marko Nikolić istakao je da njegova ekipa ima težak izazov na startu prolećnog dela prvenstva protiv ekipe sastavljene od prekaljenih internacionalaca.

– Na novom smo početku, kao da je nova sezona, jer ova pauza traje toliko dugo da se sve promeni. Svaki početak je težak, a mi gostujemo ekipi Rada, koju jako cenimo. To je kvalitetna ekipa sastavljena od grupe momaka starijih od 30 godina sa medjunarodnim iskustvom, ali i grupe mladih kvalitenih igrača, rekao je Nikolić, a prenela agencija Beta.

Nikolić očekuje da njegovi izabranici pruže dobru partiju. Cilj Partizana je jasan. Na svakoj utakmici do kraja šampionata tražiće se pobeda.

Partizan kao i u svakoj utakmici traži put do dobrog rezultata i dobre igre, a recept za to je jako dobro poznat. Niko više ne sme da želi pobedu od igrača Partizana, pogotovo u prvoj utakmici. Očekujem dobro izdanje svojih fudbalera, da se sposobnosti podignu na gornju granicu realnih mogućnosti i da idu preko granice bola, a sve za uspeh tima i za dobar start prvenstva.

Šef stručnog štaba Partizana dodao je da je jedan od glavnih zadataka njegove ekipe da spreči opasne prekide nekadašnjeg prvotimca crno-belih Nikole Drinčića.

To je nekad bio naš kvalitet, sada je kvalitet našeg protivnika i mi treba da uradimo sve da ne dozvolimo situaciju da taj kvalitet dodje do izražaja, dodao je Marko Nikolić.


 

Komentari