Plavšić: Ko voli Zvezdu biće sutra na stadionu

Nakon dvomesečne pauze fudbal se ponovo vraća na Marakanu. Crveno-beli u subotu od 15 časova dočekuju ekipu Novog Pazara.


— I pored svih pripremnih utakmica i treninga, moram da priznam da sam se uželeo takmičarskog fudbala. Jedva čekam da sutra sudija označi početak meča. Znam da podrška neće izostati, navijači su uvek uz nas i oni su nam zapravo najviše nedostajali tokom ova dva meseca — rekao je Plavšić.

Zvezdin vezista ističe da utakmice na Marakani nose posebnu težinu.

— U svaku utakmicu ulazim maksimalno fokusiran i dajem sve od sebe, tako da su mi zaista prijali prijateljski mečevi. Zadovoljan sam kako je ekipa igrala i u Sloveniji i na Kipru, odlično se svi slažemo i razumemo i to se vidi kroz dobre rezultate koje postižemo. To je zapravo najbolji poziv navijačima, pokazali smo da će na našim utakmicama moći da uživaju u atraktivnim potezima i mnoštvu golova. Takođe, potrebna nam je njihova podrška jer je, kada istrčite na Marakanu, osećaj mnogo drugačiji i pritisak veći. Igrati pred Delijama je nešto što mnogi fudbaleri sanjaju. Ja sam taj svoj san ostvario time što sam došao u Crvenu zvezdu i zahvalan sam što imam prilike da živim san iz utakmice u utakmicu.

Navijači će, bez sumnje, uživati u lepoj fudbalskoj predstavi.

— Nadam se da će naše pristalice videti pobedu. Siguran sam da ćemo se boriti do poslednjeg sudijskog zvižduka kako bismo nastaviili seriju pobeda koju smo započeli pre pauze — rekao je Plavšić i poručio: — Ulaz na utakmicu je besplatan, nema razloga da se sutra ne vidimo u 15 časova na Marakani. Znam da će ko god voli Zvezdu sutra biti na stadionu.

Komentari