Zvezda domaćin Sportske konferencije

KK Crvena zvezda mts i ove godine u saradnji sa gradskim sekretarijatom za omladinu i sport, organizuje juniorski turnir Evrolige "Adidas next generation" Marko Ivković.


Turnir će se održati od 24-26.februara uz učešće 8 klubova: Stela Azzura Rim, Ludvigsburg, Partizan NIS i Crvena zvezda mts, dok će grupu B činiti: Makabi iz Tel Aviva, Mega Bemaks, Sparsi iz Sarajeva i češka ekipa "Prag”.

Uz tradicionalni turnir, KK Crvena zvezda mts organizuje i "Sportsku konferenciju" koja će se odmah po završetku kraće konferencije koja će najaviti turnir, održati u beogradskom hotelu "Crowne Plaza" i na kome će o različitim temama koje povezuju sport, marketing i biznis govoriti predstavnici nekoliko saveza, Evrolige i kompanija koje ulažu sredstva u sport.

Sportska konferencija počinje tačno u 12 časova u utorak, a nakon uvodnog govora, prisutnima će se obratiti predstavnik kompanije "Viatrucker" koja je ove godine izuzetno agresivnom kampanjom i ulaganjem u sport privukla veliku pažnju domaće javnosti. Nakon toga od 13.15 časova iskustva Evrolige, posebno na temu organizacije "Fajnal Fora" sa prisutnima podeliće Goran Šašić predstavnik najjačeg evropskog takmičenja.

Pre pauze od 14.00 do 14.45 časova velikan srpske atletike i predstavnik Ateltskog saveza Srbije Slobodan Branković izložiće svoja iskustva u vođenju te organizacije i pripremama za organizaciju velikog takmičenja "Evropskog prvenstva u atletici Beograd 2017.godine".

Nakon pauze od 15.00 – 15.45 o iskustvima organizovanja Evropskog prvenstva u futsalu govoriće predstavnici FSS: Margita Soro, Igor Janković i Nebojša Mandrapa, dok će oficijleni deo programa "zatvoriti" predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, Nemanja Marjan govoriće o vrlo specifičnim iskustvima organizacije EP u vaterpolu koje se prošle godine održalo u dva bazena u "Kombank Areni", ali i specifičnostima vođenja saveza koji je jedan od najuspešnijih na svetu…

Komentari