Čanak vodi Partizan i protiv PAOK-a: Ne tražimo alibi, učinićemo sve da prođemo dalje

Uprkos velikim problemima sa kojima se bore u poslednjih nekoliko dana, crno-beli se u tišini spremaju za duel sa bratskim PAOK-om u okviru prve runde plej ofa FIBA Lige šampiona koji se igra u sredu, u 18:30.


Nakon povratka iz Niša, crno-beli će večeras odraditi trening, a izvesno je da će i u meču protiv PAOK-a izostati svi koji nisu nastupili u finalu Kupa Radivoja Koraća.

– S obzirom na trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo dalje. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad – poručio je Nenad Čanak koji će i na sutrašnjem meču voditi tim.  

Zbog velikog interesovanja za ovaj meč, karte su u prodaju puštene već danas, a sutra će biti na blagajnama stadiona Partizana od 10 do 14 časova, odnosno od 15:30 na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena ulaznica je 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.

Komentari