Najveća kazna Evrolige za Zvezdu u dosadašnjem delu sezone

Evroliga je ponovo kaznila Crvenu zvezdu, a u pitanju je najveća suma u tekućoj sezoni koju će morati da izdvoji srpski klub. 

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, Crvena zvezda će morati da plati 12 hiljada evra, a kako je navedeno u zvaničnoj odluci disciplinskog sudije Evrolige, crveno-beli su kažnjeni zbog velikog broja članova obezbeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u Kombank Areni. 

I pored činjenice da su pojedini argumenti koje je iznela Crvena zvezda u svoju odbranu uzeti u obzir, šampion ABA lige će morati da plati 12 hiljada evra. 

– Zato klub još jednom apeluje na sve koji dolaze na utakmice KK Crvena zvezda mts u Evroligi, i pored činjenice da je atmosfera koju prave naši navijači jedinstvena u Evropi, da se pridržavaju svih uputstava i apela, koje klub šalje pred velike evropske mečeve. Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba, KK Crvena zvezda mts dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobeda u Evroligi, praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška, navedeno je na sajtu Crvene zvezde.

Podsećamo, Crvena zvezda je već kažnjena sa 10 hiljada evra nakon utakmice sa Panatinaikosom, odnosno 6.5 hiljada posle meča sa Fenerbahčeom. 

Komentari