Mičel Donald protiv Novog Pazara doživeo dvostruki prelom

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Mičel Donald, povredio se na utakmici sa Novim Pazarom.

Dan nakon meča pregledom je utvrđeno da je Holanđanin zaradio dvostruki prelom kostiju šake, ali kako sam kaže to mu ne predstavlja problem tokom treninga.

– Šaka mi je polomljena na dva mesta. Iskreno, ne sećam se trenutka kada se to dogodilo. Na terenu nisam osećao bol niti primetio nešto čudno. Tek nakon meča, u svlačionici, kada sam krenuo da se oblačim osetio sam da me ruka boli. Sledećeg jutra otišao sam na snimanje i ispostavilo se da imam dvostruki prelom, rekao je Donald za klupski sajt.

Zvezdin vezista je u redovnom trenažnom procesu, ali uz pojačan oprez.

– Povreda mi ne predstavlja problem da treniram, bandažiram dobro ruku i spreman sam za sve napore. Pitate se šta ću ako nezgodno padnem na treningu? Ništa, neću pasti. Jači sam od ove povrede. Nisam polomio nogu tako da mogu normalno da igram. Naravno, moram da budem malo pažljiviji, ali sve je u redu. Navijači ne moraju da brinu, igraću derbi. Moja predviđanja su da ću čak i ove subote biti spreman za meč, dodao je Donald. 

U narednoj utakmici Crvena zvezda će odmeriti snage sa Bačkom.

– U Bačku idemo sa istim ciljem, da osvojimo nova tri boda. Ne zavisimo od protivnika i nećemo im se prilagođavati. Neka se oni usklade sa našom napadačkom igrom. Videćemo kakav će ishod biti, ali mi ćemo pružiti isti, ili čak i veći napor kako bismo obradovali svoje navijače i osvojili nova tri boda. Nema veze što je ovo meč pred derbi, za dobru atmosferu pobede su uvek bitne. Želimo da pobedimo svaku utakmicu, čak i ako je derbi za deset utakmica, ne gledamo na taj način, svaka pobeda nam je podjednako važna, zaključio je holandski internacionalac.

Komentari