Još jedan apel Zvezde pred meč sa Bambergom

Crvena zvezda je uoči utakmice sa Bambergom uputila još jedan apel svojim navijačima, kako bi se izbegle nove kazne Evrolige.


– Košarkaški klub Crvena zvezda mts u četvrtak očekuje još jedno veliko organizaciono iskušenje, pošto je i meč sa nemačkim Bambergom označen kao utakmica "visokog rizika".

Evroliga je u dopisu od srede saopštila da neće posle duže vremena pokretati nikakav postupak protiv kluba, jer su bili "očigledni pomaci i napori kluba u organizaciji utakmice sa turskim Galatasarajem". Ipak, čelnici Evrolige još jednom su podsetili da KK Crvena zvezda mts ima uslovnu kaznu pražnjenja dvorane u slučaju da prolazi u dvorani ponovo budu zakrčeni, što je jedan od najtežih prekršaja u organizaciji jedne utakmice. KK Crvena zvezda je tokom ove sezone po više osnova i prekršaja već kažnjen novčanom sumom od skoro 30 hiljada evra, a u toku su i postupci za prekršaje koji su načinjeni na još dve utakmice Evrolige (Fenerbahče i Panatinaikos).

Zato KK Crvena zvezda mts još jednom podseća i apeluje na sve koji se budu našli u dvorani "Aleksandar Nikolić" u četvrtak uveče da ne stoje na prolazima, jer će klub u suprotnom biti sankcionisan pražnjenjem dvorane za narednu utakmicu Evrolige, i to u trenutku kada se naš prvi tim bori da ostvari veliki rezultat i plasira se u plej of.

KK Crvena zvezda mts podseća da će u organizaciji utakmice našem klubu pomagati veliki broj pripadnika policije i obezbeđenja, kao i da će kontrole na ulazima biti vrlo rigorozne, pa se mole svi da dođu što ranije u dvoranu, a da oni koji nemaju karte ne prilaze kapijama hale "Aleksandar Nikolić". Takođe, na ulazima će biti oduzimani upaljači, sitan kovani novac…

Dvorana "Aleksandar Nikolić" biće otvorena od 16.30 časova.

Komentari