Vojvodina obradovala navijače pred duel sa Zvezdom

Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu u 25. kolu Super lige u sredu 08. marta na stadionu "Karađorđe".


Uprava novosadskog kluba odlučila je da besplatno distribuira karte svojim pristalicama preko zvaničnih klubova navijača.

Za meč između Vojvodine i Crvene zvezde važiće sezonske ulaznice FK Vojvodina, s tim da će u subotu, nedelju, ponedeljak i utorak, od 12 do 18 časova, u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona "Karađorđe" (Dimitrija Tucovića 1), svi vlasnici sezonskih ulaznica moći će da dođu i na poklon preuzmu još jednu ulaznicu za predstojeći meč.

U istim terminima (od subote do utorka, od 12 do 18 časova), ostatak ulaznica za zapadnu, istočnu i severnu tribinu besplatno će biti distribuiran navijačima Vojvodine preko zvaničnih klubova navijača "Firma", "Stara garda" i "Slaninari zapad", pri čemu će jedno lice moći će preuzme samo jednu ulaznicu. U slučaju da do dana utakmice ne budu podeljene sve ulaznice, podela preostalih karata vršiće se u sredu (osmog marta) na platou Spensa i to isključivo navijačima koji sa sobom imaju obeležja FK Vojvodina, stoji u saopštenju FK Vojvodina.

Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina, a ulaznice će biti besplatno distribuirane klubu iz Ljutice Bogdana. Takođe, naglašeno je da na ostale sektore stadiona "Karađorđe" neće moći da se uđe sa obeležjima Crvene zvezde.
 

Komentari