Sudijska komisija: Prošlo je vreme kada je Terzić birao, delegirao i skidao sudije po svojoj volji

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije istakla je da direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izvršio pritisak na ovu organizaciju.


Terzić je imao primedbe na izbor Maje Vujovića za glavnog arbitra 153. večitog derbija.

Sudijska komisija FSS je dostavila saopštenje Tanjugu, u kojem se navodi kako generalni direktor crveno-belih svesno obamanjuje javnost i kako je prošlo vreme kada je on lično delegirao sudije.

Sudijska komisija FSS na čijem čelu se nalazi Đorđe Žutić nijednog trenutka nije, kako to Zvezdan Terzić ističe i svesno obmanjuje javnost, promenila arbitra za predstojeći večiti derbi! Ne ulazeći u medijske napise i "pouzdane izvore" koji su Terzića naterali da sebe stavi u ulogu osobe koja će mimo svih propisa, pravila i moralnih normi, hteti da bira sebi arbitre, Sudijska komisija FSS, kao odgovorno telo koje delegira arbitre, nije se nikada bavila spekulacijama.

Ako je navikao u vreme njegovog predsednikovanja FSS da bira i delegira sudije, skida i postavlja po svojoj volji, sada to nije slučaj. A kada neki srpski klub, po Zvezdanu Terziću, dostigne nivo da bude stalni učesnik Lige šampiona, onda će i "saveti" doktora fudbala sudijskoj organizaciji i FSS, imati neku težinu. Do tada oni su samo predmet manipulacije i obmane koji za cilj imaju mogući alibi, stoji u saopštenju Sudijske komisije dostavljenog Tanjugu.
 

Komentari