Radnički: Terzić podriva instituciju da bi dobio alibi za lični neuspeh

Posle saopštenja večitih rivala pred 153. večiti derbi i poruke Čukaričkog rukovodstvima Crvene zvezde i Partizana u rat saopštenjima uključio se još jedan klub koji neće biti akter najveće utakmice srpskog fudbala. 

U saopštenju niškog Radničkog koje je potpisao potpredsednik Dejan Propadalo, izražena je zabrinutost da najnoviji pokušaj Zvezdana Terzića da utiče na izbor sudija dodatno urušava srpski fudbal. 

– FK Radnički izražava bojazan da najnoviji pokušaj Zvezdana Terzića da utiče na izbor sudija dodatno urušava srpski fudbal. Uostalom, celokupno dosadašnje ponašanje generalnog direktora prema našem klubu i način na koji je dovodio u pitanje naše poštenje, pokazuje da je to njegov generalni odnos prema svim fudbalskim klubovima i sportskoj javnosti. Žao nam je što vidimo da nije doveden u pitanje samo naš integritet, nego da se broj tih "spornih" povećava. Istovremeno smo zabrinuti jer vidimo da se radi na podrivanju institucija srpskog fudbala, a sve samo da bi se dobio alibi i za eventualni lični neuspeh okrivio neko drugi. U ovom slučaju FSS, u drugom biće Radnički, u trećem bilo ko. Zato pozivamo sve klubove da podrže FSS i osude svaki pokušaj mešanja i narušavanja onog što bi trebalo da predstavlja srž svakog sporta, a to je fer igra, piše u saopštenju kluba sa "Čaira". 

Komentari