Run’ n More ugostio predstavnike britanske atletske reprezentacije

Dan uoči početka Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici u Beogradu, trener britanske atletske reprezentacije Stiv Vernon, sa svojim timom uradio je pokazni trening sa trkačima iz Srbije i preneo im svoje iskustvo. 

Zanimljivost je da su se britanskoj reprezentaciji u trčanju pridružili i treneri trkačkih zajednica iz Beograda. Za ovaj trening, čuveni trener odabrao je centar Beograda, tačnije park Kalemegdan i šetalište uz Dunav i Savu.

Okupljanje je počelo u prvoj specijalizovanoj prodavnici trkačke opreme u Srbiji, Run’n More, koja je ujedno bila i početna tačka njihovog treninga. Trkači iz Beograda iskoristili su ovu jedinstvenu priliku da porazgovaraju sa trenerom britanske atletske reprezentacije i članom New Balance tima Stivom Vernonom kako bi od njega čuli brojne korisne i praktične savete. 

– Ne bojte se da postavljate pitanja i maksimalno iskoristite mogućnost razgovora sa trenerima trčanja kako biste naučili što je više moguće. I sâm sam dosađivao brojnim trenerima sa pitanjima sve dok nisam saznao dovoljno da razvijem sopstvenu filozofiju trčanja. Lepota trčanja je što nikad ne prestajete da učite jer se radi o kontinuiranom razvoju i učenju kroz greške. Moja mantra je "srećan trkač je brz trkač", poručio je Stiv Vernon u razgovoru sa trkačima. 

Ugošćavanjem najboljih trkača Velike Britanije, Run’n More je još jednom pokazao da sa razvija u pravi centar trkačke kulture u Beogradu.

Prodavnica Run’n More, koja se nalazi u ulici Uzun Mirkovoj 10 na svega 100 metara od parka Kalemegdan, svim trkačima i rekreativcima nudi najveći izbor specijalizovane opreme za trčanje u Srbiji.

Komentari