Lepo pred derbi: Zvezdini veterani na proslavi rođendana Partizanove legende

Fudbalski klub Partizan upriličio je danas u kabinetu predsednika kluba Milorada Vučelića proslavu 90. rođendana Marka Valoka, poslednje žive legende Partizana iz perioda osnivanja kluba 1945. godine.


Proslava je napravljena dva dana pre rođendana Marka Valoka, i u slavu predstojećeg derbija, pa su gosti na svečanosti bili i stari asovi Crvene zvezde Dušan Maravić i Vladica Popović.

Iz Partizana su pored predsednika Milorada Vučelića, bili prisutni i počasni predsednik Ivan Ćurković, potpredsednik prof. dr Vuletić, generalni direktor Vazura, član UO Dragoljub Trailović, član bivšeg UO Miroslav Ćurguz, sportski direktor Iliev, šef struke Marko Nikolić, kapiten Saša Ilić i stari asovi iz generacije Beba, Lazar Radović i Branko Rašović, kao i dugogodišnji direktor Omladinske škole Partizana Nedeljko Kostić i predsednik sekcije veterana kluba Goran Kadenić Kadena.


Prisutan je bio i čuveni kardiolog Miljko Ristić, dugogodišnji predsednik zdravstvene komisije FSS i direktor Kliničkog centra, kao i lični prijatelj našeg čika Žile Mihajlo Švaba Lukić. Tu je bio i unuk Marka Valoka, Andrija Zavišić, koji je stigao direktno iz UA Emirata da čestita dedi rođendan.

Slavljenika su prigodnim govorom pozdravili i čestitali mu rođendan, Milorad Vučelić i Ivan Ćurković, predavši mu tom prilikom dres sa njegovim imenom i potpisima svih igrača prvog tima crno-belih.

Komentari