Čović o nagradi Sportskog društva, Bambergu, Areni i finansijama [VIDEO]

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je priznanje za najuspešniji kolektiv u okviru Sportskog društva crveno-belih.


Prvi čovek beogradskog kluba Nebojša Čović istakao je da je ovo podstrek za još bolje rezultate kluba u budućnosti.

Ovo je drugi put da je košarkaški klub najbolji u okviru sportskog društva. Ja sam zastupnik one priče kada je sport da je svaka nova sezona novo dokazivanje i nova borba. Sve ono prethodno je sportska istorija. Od stalnih lovorika ne može da se živi, rekao je predsednik Crvene zvezde.

Čović je prokomentarisao i jučerašnji trijumf protiv Brose Basketsa.

Važna pobeda. To što smo nismo igrali sa Dangubićem i Jovićem pokazuje da sazrevamo kao kolektiv. To je neka nova snaga i energija i rezultat velikog i mukotrpnog rada kompletnog sistema kluba na čelu sa Radonjićem i igračima.

Do kraja sezone Zvezdu očekuju nova iskušenja. Predsednik kluba smatra da je najbolje ići meč po meč i naglasio da je klub zbog selidbe iz Arene u Evroligi ostao bez velikog dela prihoda.

Idemo jednu po jednu utakmicu, kako u Jadranskoj tako i u Evroligi, u kojoj nas očekuje šest važnih utakmica gostujemo. Mi smo do sad igrali 13 utakmica kao domaćini u Beogradu. Čak devet u Pioniru i samo četiri u Arenu. Da smo sve utakmice imali u Areni prihodovali bismo još 900 hiljada evra. Ova godina jeste sjajna i jeste dobra i možemo da napravimo bolju. Mislim da ćemo igrati protiv Olimpijakosa i Uniksa u Areni, dodao je Nebojša Čović.


 

Komentari