Gajiću i Jovanoviću bod u derbiju Lige 1 [VIDEO]

Bordo i Lion igrali su nerešeno u premijernom meču 28. kola francuske Lige 1. Obe ekipe su u dobroj formi i imale su iza sebe po dve pobede u nizu.

   
Najbolji strelac gostiju, Aleksandre Lakazet propustio je dobru priliku u 11. minutu, a kazna je usledila pet minuta kasnije kada je Kamano u šesnaestercu gostiju pronašao Valentina Vadu, a mladi Argentinac put lopti do mreže. Novajlija Liona, Memfis Depaj, mogao je da izjednači u 28. minutu, ali je njegov udarac odbranio Karaso.
   
Kamano je bio blizu drugog gola za Žirondince u 60. minutu, a nešto kasnije i Labord je bio u izglednoj situaciji, da bi dominaciju domaćih u trajanju od desetak minuta, završio promapajem Kamano, posle ubacivanja Malkoma u 70. minutu.
   
Naravno, Lion je kaznio propuste Bordoa. U 79. minutu Valbuena je iz slobodnog udarca ubacio loptu na peterac gde je najviši u skoku bio Emanuel Mamana, koji je preciznim udarcem glavom zatresao mrežu iza leđa Karasoa.
   
Desnu stranu odbrane domaćih držala su dvojica naših mladih reprezentativaca, Milan Gajić i Vukašin Jovanović, i po opštem mišljenju, odigrali su dobro i požrtvovano, a obojica su zaradila po žuti karton još u prvom poluvremenu.
   
Lion je ostao na četvrtom mestu Lige 1, a Bordo je peti sa četiri boda manje.

 

Komentari