U Zvezdi razočarani, Anđelković: Teško je bilo videti da li je lopta izašla van terena

Fudbaleri Crvene zvezde bili su razočarani posle derbiju, zbog gubitka dva boda u završnici utakmice.

    
– Vrlo sam razočaran. Ovo mi je treći put da ne pobedjujemo u derbiju jer primamo golove u finišu. U drugom poluvremenu nismo igrali. U prvom smo bili mnogo bolji, vodili smo, a onda smo u poslednjih pet minuta primili još jedan glup gol. U redu je jer nismo izgubili, ali kad se igra kod kuće, treba da se pobedjuje. Ne znam šta se desilo u završnici, analiziraćemo to u narednim danima. Navijači su zaslužili pobedu, naročito posle prvog poluvremena, ali utakmica nije samo prvo poluvreme. Svi smo razočarani,
rekao je Donald novinarima posle meča.

Dušan Andjelković je kazao da mu je žao što Zvezda nije postigla još jedan gol.

– Prvo poluvreme smo odigrali odlično. Zatvorili smo Partizan i sve prilaze golu. Uopšte nas nisu ugrozili. Imali smo 1:0 i dobru igru. Nismo imali nameru da se branimo u drugom poluvremenu, uopšte nam to nije bio cilj. Izašli smo sa samopouzdanjem, ali, eto, igra se tako odbijala. Žao mi je što nismo postigli drugi gol. Razočaran sam jer treba da se pobedjuje derbi kod kuće. Jesmo tužni, ali nismo u depresiji. Imamo šest bodova prednosti i u sredu već igramo sa Vojvodinom. Nemamo vremena, rekao je Andjelković.

Njemu su novinari rekli da je lopta izašla van terena pri golu Zvezde i pitali su ga da li je gužva oko delegiranja sudija uticala na igrače.

– Ne mogu u to da se upuštam, ali je to jako teška situacija da se vidi. Što se tiče pritiska, ja mogu samo o sebi da pričam. Ja ne razmišljam ko sudi. To je meni najnebitnija stvar. Koncentrisali smo se na utakmicu, nije naše da razmišljamo o sudiji, rekao je Andjelković, prenosi agencija Beta.

Komentari