Savić saopštio širi spisak, na Nemačku u najjačem sastavu

Vaterpolo reprezentacija Srbije odmeriće snage sa selekcijom Nemačke 14. marta u Zrenjaninu, u petom kolu Svetske lige.


Selektor Dejan Savić saopštio je spisak od 15 igrača na koje računa za ovaj duel.

Na spisku se nalaze: Gojko Pijetlović (Oradea),Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Barseloneta), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Nemanja Ubović (Breša), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Branislav Mitrović (Eger), Đorđe Lazić (Partizan) i Strahinja Rašović (Barseloneta).

Okupićemo se u nedelju, raditi i u ponedeljak u Beogradu. Videćemo kakvo je stanje sa povredama i posle toga odrediti 13 igrača, rekao je Savić za sajt VSS.

Vaterpolisti Srbije imali su prilike da igraju na bazenu u Zrenjaninu. Prošlog marta odigrali su prijateljski susret sa selekcijom Australije. Olimpijski šampion je u Svetskoj ligi do sada ostvario četiri pobede.

Imali smo tada odličnu organizaciju, sjajan doček i sve je funkcionisalo besprekorno. Sa zadovoljstvom stižemo u grad na Begeju željni da se punim tribinama odužimo igrom i pobedoma koja će nas definitivno odvesti na završni turnir Svetske lige, dodao je Savić.
 

Komentari