Bjeković bez dlake na jeziku o derbiju, Vujoviću i strancima

Večiti derbi nije zadovoljio ukuse gledalaca u Srbiji.


Nekadašnji fudbaler, trener i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković, smatra da je igra prikazana igra bila ispod svakog nivoa.

Ni prethodni nije bio slavan, ali šta smo mi to svi gledali u subotu, još mi nije jasno. Hop-cup, rikverc, ručna. I balet je zanimljiviji. Jedino ambijent zaslužuje visoku ocenu, bio je odličan, kakav i treba da bude. Ali igrači onolikoj publici nisu dali ni zrno od očekivanog, štaviše. Žalosno je to, rekao je Bjeković za Blicport.

Bjeković, koji bio kandidat za predsednika crno-belih, istakao je da Partizan ima bolji tim, ali da će I ove sezone ostati bez titule zbog drugih faktora.

Partizan je bio kvalitetniji. I bliži pobedi. On ima i bolji tim od Zvezde. Zvezda je u poslednja dva derbija jednom pogledala ka Partizanovom golu, eto kako je igrala, a beži Partizanu šest bodova. Tu nešto nije u redu. Verujem i u to da će Partizan ove sezone da ostane bez titule samo ako ne želi da je osvoji.

Takođe, imao je šta da kaže i za arbitražu Maje Vujovića.

Taj čovek nije smeo da sudi najveću utakmicu koju Srbija ima. Videli ste greške. Ako treba neki ljudi da se vežbaju na derbiju ili da im se revanšira za neke stvari time što ćeš im dati da sude ovakvu utakmicu, onda je sve otišlo dođavola.

Bjeković se osvrnuo i na učinak stranaca.

To je ozbiljan problem i to ponavljam godinama. Vidim da je i predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza otkrio da previše stranaca nije dobra stvar. Da budemo jasni, apsolutno sam za fudbalere iz inostranstva, ali za one koji donose razliku i, što je najvažnije, koje može klub dobro da proda. Ove što igraju u Zvezdi i Partizanu poznaje samo njihova rodbina! Čitam u medijima da stranci iz tabora večitih rivala haraju, odlučuju u našem fudbalu. Meni takav fudbal ne treba, dodao je Nenad Bjeković.
 

Komentari