Lalatović: Meč protiv Rada u nezgodno vreme

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred utakmicu protiv Rada da taj meč dolazi u nezgodno vreme po njegov tim, jer ne može da računa na nekoliko igrača.


– Najverovatnije neću moći da računam na jako bitne igrače za nas – na Ognjena Ožegovića, Petra Jovanovića i kako stvari stoje na Docića. Za svaki tim je puno kad vam ne igraju tri standardna igrača, još kad se uzme u obzir da u timu imamo fudbalere koji su sad standardni, a nisu odigrali po godinu dana utakmicu zbog teških povreda, to nam otežava meč i zato sam zabrinut. Apsolutno verujem u svoje fudbalere, imamo kvalitet, ali ne volim puno da rotiram kad se ekipa uigra. Taman smo počeli da igramo na onom nivou na kom želim, ali se nadam da se njihovo odsustvo neće osetiti u igri i da će ih igrači koji započnu meč dostojanstveno zameniti. Da će me na neki način naterati da oni postanu standardni prvotimci i da jednostavno teško ispadnu iz ekipe, rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u klubu.

Čukarički u sredu 8. marta dočekuje Rad na Banovom brdu od 18 časova u okviru 25. kola Super lige Srbije.

– Moram da kažem da je Rad do sad najkvalitetniji tim po imenima sa kojim ćemo igrati. Tu prevashodno mislim da imaju mlade i perspektivne igrače, koji igraju već dve ili tri godine u Super ligi poput povratnika Rodića koji je igrao Ligu šampiona mladih, zatim reprezentativca Lutovca, Mladenovića, Denića, Marača, ocenio je Lalatović.

Uptitan ko je favorit u toj utakmici, Lalatović je istakao da su šanse za pobedu jednake i da je važno ko će bolje ući u meč.

– Igramo na našem stadionu, pred našim navijačima i želim da moji igrači daju svojih 110 posto mogućnosti. Dobro smo se pripremali, pobedili smo na teškom gostovanju, atmosfera je dobra. Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu, ali opet povoljnu po nas, jer su nam bodovi neophodni i daćemo sve od sebe da ih zabeležimo. Borićemo se protiv dobre ekipe, organizovanog kluba i neće biti lako, ali verujem u svoj tim i da ćemo napraviti ono što navijači očekuju od nas, a to su tri boda, zaključio je Lalatović.

Komentari