Tražiće se karta više u Zrenjaninu

Milorad Krivokaipić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije i izvršni direktor, Zoran Avramović, bili su danas gosti gradonačelnika Zrenjanina, Čedomira Janjića, povodom 14. marta kada će reprezentacija Srbije odigrati meč, u Svetskoj ligi, protiv Nemačke, na zrenjaninskom bazenu. Gradonačelnik najvećeg banatskog grada, istakao je da svaki dolazak reprezentacije, za grad sportova Zrenjanin,  predstavlja najviši nivo.


– Meč sa Nemcima je veliki dogadjaj za nas – kazao je Janjić. – Velika je čast biti domaćin šampionima koji su sve osvojili. Zrenjanin ulaže u sport i njegovu infrastrukturu, ali smo uvek spremni da imamo ovakve dogadjaje i da organizujemo reprezentativne utakmice. Srpski delfini i šampioni ne vidjaju se svaki dan, tribine će biit pune i biće podrška – kazao je gradonačelnik Janjić.

Milorad Krivokapić, legendarni reprezentativac i predsednik VSS, istakao je da će, prvi put posle Igara u Riju i osvajanja zlatne medalje, selekcija Srbije igrati u najjačem sastavu. Legendarni as se zahvalio Zrenjaninu i gradonačelniku Janjiću što su se prihvatili organizacije veoma važne utakmice i dodao:

– Hvala što ste prihvatili organizaicju utakmice – rekao je Krivokapić.  – Tri godine smo bili prvi u Svetskoj ligi, nadam se da će tako biti i ove godine. Takodje se nadam da ćemo pronositi slavu Srbije i u budućnosti. Ovo je velika prilika da, pored Novaka, košarkaša, odbojkaša, da ne nabrajam, Zrenjanin i čitava Srbija, putem TV prenosa, vidi na delu najbolje što Srbija ima.

Bez obzira na pobedu u Nemačkoj (15:9), svi u VSS, veoma ozbiljno su shvatili ovu utakmicu.

– Ovo je deo priprema, ne samo za zavšnicu Svetske lige, već i za SP u Madjarskoj. Ne krijem da hoćemo da odbranimo  sve titule. U Zrenjaninu će igrati najbolji, obišli smo bazen i u odličnom je stanju. Svi su bili oduševljeni kad smo, marta prošle godine, ovde igrali utakmicu sa Australijom, sve je bilo na visokom nivou – rekao je Avramović.

Ulaznice će od danas biti u prodaji i cena iznosi 400 dinara. Velika je potražnja i izvesno je da će krcate tribine zrenjaninskog bazena, bodriti srpske delfine.

Komentari