Veliko interesovanje za derbi u Novom Sadu: Zapad rasprodat!

Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu u Novom Sadu u sredu, 08. marta od 18 časova, u derbiju 25. kola Super lige Srbije.


Za utakmicu koja će se igrati na stadionu "Karađorđe" vlada veliko interesovanje, a pre nego što su ulaznice puštene u prodaju bilo je velikih peripetija na relaciji FK Vojvodina i Policijske uprave Novog Sada.

FK Vojvodina saopštio je da više nema karata za zapadnu tribinu u slobodnoj prodaji. Ostalo je još ulaznica za sever, predviđen za najvatrenije pristalice Vojvodine, i istok, gde će biti smešteni navijači Crvene zvezde.

Ulaznica za zapadnu tribinu za meč Vojvodina – Crvena zvezda više nema u slobodnoj prodaji, s obzirom na to da je kontigent koji se danas našao na blagajni stadiona rasprodat, pa se trenutno mogu nabaviti još samo ulaznice za istok i sever. Karte za istok po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti danas do 18 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) i sutra od 14 časova na blagajni na istočnoj tribini (pored teniskih terena), dok se ulaznice za sever po ceni od 300 dinara prodaju danas do 18 časova na glavnoj blagajni stadiona. Sutra od 15 sati, u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini "Karađorđa", navijačima Vojvodine koji imaju člansku kartu ili pripadaju nekom od klubova navijača, besplatno će biti podeljeno 500 ulaznica za sever, stoji na sajtu novosadskog kluba.

Iz FK Vojvodina pozvali su sve gledaoce da dođu što ranije na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve na ulazima.
 
 

Komentari