Zvezda izdala saopštenje nakon izjave Božovića: Moramo ostati ujedinjeni

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je na konferenciji za medije pred duel 25. kola Super lige protiv Vojvodine, da će napustiti klub ukoliko crveno-beli iz Beograda budu poraženi na tom meču.


Povodom ove izjave oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana, koji je izdao saopštenje.

Saopštenje prenosimo u celosti.

FK Crvena zvezda je u protekla dva dana na svim nivoima unutar kluba održala niz sastanaka i razgovora sa igračima i trenerom sa ciljem da se sve strukture kluba stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule.

Crvena zvezda ima mnogo nasleđenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati, ali mi ih rešavamo.

Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi.

Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali. Svesni smo i velikih prepreka koje nam svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde.

Bez obzira što smo očekivali bolju igru našeg tima u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih šest bodova prednosti.

Ubeđeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će naš tim vrhunac forme dostići kad bude najpotrebnije – u utakmicama plej-ofa.

Zato pozivamo sve navijače da daju svoj pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni, a to je ono što čekamo već deset godina – osvajanje duple krune, stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.
 

Komentari