Predsednik Napolija opleo po bivšem igraču

Sati dele Napolitance od utakmice sezone sa Realom iz Madrida.


I dok navijači iz grada pod Vezuvom već pune tribine stadiona San Paolo, predsednik Napolija, Aurelio De Laurentis izneo je zanimljive optužbe na račun Gonzala Iguaina, Argentinca koji je u Napoli stigao upravo iz Reala, a od ove sezone je član Juventusa iz Torina.
   
Iguain je prešao u redove ''stare dame'' u transferu vrednom 90 miliona evra, ali mu navijači tu izdaju nikad nisu oprostili, pa u tom svetlu treba gledati na De Lauretisovo viđenje Argentinčevog boravka u Napulju.
 
Između ostalog predsednik Napolija optužio je svog bivšeg napadača za neigranje u Ligi šampiona pre dve godine, pošto je ovaj promašio odlučujuće penale.
 
On je imao svoju otkupnu klauzulu za odlazak, i ako je neko bio spreman to da plati, ja tu ništa nisam mogao da učinim. Ipak, postoje fudbaleri koji pristanu da budu deo porodice, i koji su me gledali kao oca, kao i oni koji nisu takvi, a njih je uvek bolje prodati. Iguain je imao jednu od najboljih sezona kod nas, ali je u drugoj njegovoj sezoni promašio odlučujuće penale, koji su nas koštali igranja u Ligi šampiona., pošto smo izgubili drugo mesto, rekao je De Laurentis.
   
Predsednik kluba iz Napulja otkrio je da Gonzalo Iguain nije mogao da smisli Hosea Kaljehona, iako su u paketu stigli iz madridskog Reala.

Gonzalov brat mi je više puta ponovio da Iguain ne voli da igra sa Kaljehonom, i da je bolje kupiti neke druge igrače. Ja nisam na to obraćao pažnju, jer volim Kaljehona, a i ne dozvoljavam da me bilo ko ucenjuje, završio je iznenađujuću ispovest kontroverzni predsednik Napolija, možda i da oslobodi fudbalere tenzija pred veliku utakmicu, kako to, inače, čini i Murinjo, uperivši ''svetla reflektora'' u sebe.

 

Komentari