Lalatović: Rad je kaznio naše promašaje

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je posle remija sa Radom da nema šta da zameri igračima jer je njegova ekipa bila bolja u svim segmentima igre tokom 90 minuta.


– Čestitam Radu na osvojenom bodu. Odigrali smo danas možda jednu od naših najboljih utakmica. Napadali smo, a Rad je imao tu jednu šasnu iz prekida i dao nam u gol. Mi smo u prvih 15 minuta imali tri stopostotne prilike koje nismo iskoristili i kao i obično kad ne iskoristiš, Rad nas je kaznio iz prvog šuta. Govorio sam kad smo se pripremali da je Maraš najopasniji i da na njega moramo da obratimo pažnju. Pretpostavio sam da će Rad ovako igrati i da će doći na bod. Uvek igramo za gol više i uvek pričam igračima da moraju da pobede utakmicu, ne smeju da se zadovoljavaju bodom, rekao je Lalatović posle meča.

Šef stručnog štaba Rada Nebojša Petrović ocenio je da je utakmica bila takmičarski orijentisana i da je njegova ekipa dala svoj trenutni maksimum.

– Igrali smo na rezultat i osvojili taj jedan bod koji nam mnogo znači posle ova tri kola koja smo odigrali. Mislim da će ovo biti stimulans za dalji nastavak prvenstva. Domaćin je imao pun sadržaj, kontrolu igre, veći posed lopte i bili smo svakog trenutka ugroženi. Međutim svojom borbenošću uspeli smo da dođemo do tog boda, čestitam igračima.

Komentari