Luis Enrike likuje, Maskerano priznaje: Srušio sam Di Mariju u gol šansi

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je da niko u timu nije prestajao da veruje u prolazak u narednu fazu Lige šampiona tokom senzacionalne pobede nad Pari Sen Žermenom u sredu uveče.


– Hvala svima koji su verovali posle poraza od 4:0. Ova pobeda je posvećena njima, jer ovo nisu Harlem Globtrotersi, ovo je fudbal. Mislim da niko nije prestajao da veruje u prolaz. Tim je bio neverovatan posle njihovog gola, rekao je Enrike posle meča.

Barselona je postala prvi tim u istoriji Lige šampiona koji je nadoknadio zaostatak od 4:0.

– Sve smo rizikovali i isplatilo se. Ovakve završnice se dešavaju vrlo retko u fudbalu i ovog puta je bio red na nas. Ovakav podvig je dobar za sve i oduševljen sam što sam uživao u ovakvom trenutku. Ključ pobede bila je naša efikasnost. Šesti gol je postignut uz pomoć nade jednog navijača sa drugog kraja sveta, rekao je Enrike.

Da li bi nada navijača sa drugog kraja sveta pomogla Barsi da je sudija Deniz Ajtekin u 85. minutu svirao penal za PSŽ kada je Maskerano srušio Di Mariju u stopostotnoj šansi, nikada nećemo saznati.

– Bez ikakve sumnje u 85. minutu sam nesportskim startom sa leđa srušio Di Mariju u gol šansi! Ipak, nismo zbog toga eliminisali PSŽ. Bila je to jedna od najlepših večeri koje sam doživeo u fudbalu, priznao je Maskerano.

Komentari