Barselona zainteresovana za srpskog reprezentativca

Još se nisu smirile strasti nakon sinoćnje velike pobede Barselone, a iz Španije stižu vesti o zainteresovanosti katalonskog kluba za srpskog reprezentativca. 

Prema navodima Marke, sportski direktor Barselone Robert Fernandez i skaut Urbano Ortega pratili su uživo duel između Vest Hema i Čelsija, a razlog su bila trojica fudbalera "plavaca" među kojima i Nemanja Matić.

Luis Enrike je najavio odlazak na kraju sezone pa Fernandez i Ortega žele da pripreme teren za dolazak novoih fudbalera, a pored Matića na spisku želja Barselone su Sezar Aspilikueta i Markos Alonso.

Ostrvski mediji preneli su pre dva dana informaciju da Čelsi sprema novi ugovor za Nemanju Matića pa ostaje da se vidi koliko ima istine u navodima Marke i koliko je Barselona ozbiljno zainteresovana za vezistu londonskog kluba. 

Pomenuti dvojac pratio je i duel Arsenala i Bajerna, preciznije sfera interesovanja bio je Ektor Beljerin, ali pitanje je koliko su mogli da budu zadovoljni njegovim izdanjem s obzirom na pet lopti u mreži Arsenala.

 

Komentari