Mesec dana pauze za prvotimca Partizana, propušta i sledeći večiti derbi

Trener Partizana, Marko Nikolić, suočio se sa problemom pred nastavak borbe za titulu u Superligi Srbije i odbranu trofeja u nacionalnom Kupu.

Prvotimac crno-belih, Alen Stevanović, propustio je meč sa Metalcem zbog povrede, ali kako sada stoje stvari Nikolić neće moći da računa na njega izvesno vreme.

Kako saznaje Mozzartsport, Stevanovića očekuje najmanje mesec dana pauze zbog deliičnog oštećenja meniskusa i blagog istegnuća ligamenata koje je doživeo tokom prvog poluvremena večitog derbija.

U ovom trenutku postoji i opcija operativnog zahvata koji će, ukoliko u klubu procene da je neophodan, biti obavljen u Italiji.

Kako stoje stvari, Stevanović će propustiti gostovanja u Lučanima, Nišu i Novom Pazaru, mečeve sa Radnikom i Voždovcem u Superligi, odnosno Voždovcem u Kupu, a neće biti u konkurenciji ni za sledeći večiti derbi.

Trener Marko Nikolić je u međuvremenu potvrdio da je sezona za Alena Stevanovića završena jer je klub u konsultacijama sa igračem i lekarima doneo odluku da vezista crno-belih bude podvrgnut operativnom zahvatu. 

Komentari