Nikolićeva poruka navijačima i potvrda kraja sezone za vezistu Partizana [VIDEO]

Fudbaleri Partizana u nedelju od 13 časova gostuju u Lučanima u utakmici 26. kola Superlige Srbije. 

Trener Marko Nikolić pohvalio je odlično izdanje svojih igrača protiv Metalca i najavio tešku utakmicu protiv Mladosti. 

– Očekuje nas jedna vrlo neugodna utakmica, ali želim da još jednom pohvalim igrače Partizana za odličan nastup koji su pokazali protiv Metalca i ja im čestitam na toj pobedi i na nizu od 21 utakmice bez poraza. To je velika stvar, ali sa druge strane to ne znači mnogo u ovoj našoj ligi i svaka naredna utakmica je još važnija. Mladost ima toliko kontinuitet u Superligi, ima upravljački, stručni kontinuitet i ume da se takmiči u njoj. Imaju stabilnost kao klub i kao tim, odličnu kombinaciju mladosti i iskustva, jedino im nedostaje kvalitetan teren, ali moraćemo da se adaptiramo na uslove. Recept imamo sa prošle utakmice, videli smo Partizan koji je bio motivisan, fokusiran, rastrčan i kada smo takvi nemamo nikakvih problema. Protivnik će biti veoma motivisan, jako disciplinovan i veoma dobro defanzivno organizovan i opasan u prekidu, rekao je Nikolić.

Iako je izgubila poslednja dva meča, Mladost je pokazala da najbolje igra protiv najboljih. 

– Mladost je protiv nas pokazala da može da bude jako neprijatna, pokazala je to i protiv načeg najvećeg rivala, kao i protiv Vojvodine. To je dobro za nas, jer izvlači iz nas ono najbolje, a mi u takvim utakmicama napredujemo. Ja sam zadovoljan, a treba da budu zadovoljni i navijači Partizana, dodao je Nikolić.

Svi igrači su spremni za ovaj duel, osim Alena Stevanovića za kojeg je sezona završena. 

– Alen Stevanović je praktično završio sezonu, odlučili smo se za operaciju. Želim da istaknem njegov doprinos ovoj seriji u kojoj se Partizan nalazi i u igračkom, ali pre svega u ljudskom smislu. Kvalitetan momak, takmičar, igrač sa pravim muškim, takmičarskim karakterom i na igračima koji igraju na njegovoj poziciji sada je obaveza da preuzmu i taj deo njegove odgovornosti, izjavio je trener crno-belih.

Za kraj Nikolić je imao i poruku za pristalice kluba iz Humske.

– Usmerite svoj fokus i svoje misli na igre Partizana, nemojte da se nervirate zbog nekih stvari na koje ne možemo da utičemo, zaključio je Nikolić.

 

Komentari