Ukoliko Emeri dobije otkaz, na klupu PSŽ-a će veliko trenersko ime

Šokantna eliminacija od Barselone u osmini finala Lige šampiona, izazvala je velike potrese u francuskom šampionu Pari sen Žermenu.
   

Unai Emeri još uvek je aktuelni trener kluba sa Parka prinčeva, ali se o njegovoj smeni uveliko spekuliše, i neće biti iznenađenje ukoliko se to desi narednih dana.
   
Francuski klub mnogo je uložio želeći titulu Lige šampiona, ali ni ove godine od toga neće biti ništa. Ni u prvenstvu Francuske im ne cvetaju ruže, i za vodećim Monakom zaostaju tri boda, pa su, po mnogima, španskom stručnjaku dani odbrojani.
   
Uveliko se nagađa i ko bi mogao da zameni Emerija u jednom od najtežih trenutaka za klub iz francuske prestonice, ali je sigurno da će to biti neko veliko trenersko ime. Kao moguća rešenja pominju se Fabio Kapelo, Roberto Manćini i Luis van Gal. Za koga god se PSŽ odluči, teško da bi taj trener rekao ''ne'' bogatim vlasnicima kluba. Ono što može da bude olakšavajuća okolnost je to da su sva trojica trenutno bez posla. Kapelo je završio misiju na klupi reprezentacije Rusije, Manćini je letos dobio otkaz u Interu, a Holanđanin je bez angažmana još od prekida saradnje sa Mančester Junajtedom.

Komentari