Kad su Leonardo i Đurđević raspoloženi Partizan pobeđuje [VIDEO]

Mladost – Partizan 0:2 (0:1)
Leonardo 42', Đurđević 75'

Mladost: Krznarić, Pešić, Šatara, I. Milošević (od 64' Odita), B. Milošević, Pejović, Radivojević (od 79' Golubović), Milosavljević, Andrić, Bojović, Pavlović (od 71' Gavrić)

Partizan: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Everton, Janković (od 87' Kosović), Leonardo, Đurđević (od 88' Jovanović), Tavamba (od 78' Đuričković)

Fudbaleri Partizana osvojili su sva tri boda u Lučanima i produžili niz nepobedivosti na 22 utakmice. 

Navijače crno-belih može da raduje prvi prolećni gol Leonarda, kao i nastavak golgeterske serije Uroša Đurđevića, koji je postigao osmi gol na isto toliko prethodnih utakmica. 

Pribojavali su se u sturčnom štabu Partizana uslova, odnosno stanja terena u Lučanima i čini se da je upravo loš teren kumovao lošem izdanju oba tima u prvih pola sata igre.

Prvi pokušaj imao je Leonardo u 19. minutu, ali je njegov pokušaj izblokiran, da bi nakon kornera šutirao Milenković, međutim pravo u jednog igrača Mladosti koji je izbacio loptu iz gola.

Prvu veliku šansu na utakmici propustio je Tavamba, koji je reagovao na centaršut Miletića, ali je golman Krznarić zaustavio loptu na gol liniji.

Samo dva minuta kasnije svoju najveću šansu na utakmici propustila je domaća ekipa, posle kornera najviši u skoku bio je Šatara, ali je golman Kljajić poput mačke reagovao i zaustavio njegov pokušaj.

Partizan je inicijativu krunisao u 42. minutu, posle akcije Jankovića i Đurđevića, centarfor crno-belih je centrirao po zemlji na peterac, a na pravom mestu se našao Leonardo, koji je postigao svoj prvi gol ovog proleća. 

U nastavku nije bilo previše uzbuđenja, Partizan je kontrolisao igru i rezultat, a iz jedne od retkih opasnijih situacija uspeo je da duplira prednost. Leonardo je šutirao sa ivice kaznenog prostora, Krznarić kratko odbio loptu, a Đurđević iz blizine poslao loptu glavom u mrežu.

 

Komentari