Božović: Bilo je napeto dok nismo postigli drugi gol

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović bio je zadovoljan posle ubedljive pobede nad Javorom.


— Utakmica je bila napeta i neizvesna do našeg drugog gola. Nakon tog pogotka mislim da smo rutinski priveli meč kraju. Da je na poluvremenu bilo 0:0, sigurno da bismo sebi dosta otežali posao. Nastavljamo naš put ka tituli i okrećemo se narednom susretu — rekao je Božović i dodao da je teren na stadionu Rajko Mitić danas bio specifičan.

— Za naše uslove danas je zbog kiše podloga bila dosta brza. Bilo je malih tehničkih grešaka usled toga, ali raduje me veliki broj lepih akcija i šansi koje smo stvorili. Zahvaljujem se i navijačima koji su danas došli da nas podrže.

Osvrnuo se i šef struke crveno-belih na učinak Ruiza i Kange.

— Ruiz je dobar igrač. Tokom januara bio je u Kostariki i nemamo uvid u to koliko je tamo trenirao. Smatram da fizički još uvek nije maksimalno spreman. On dosta pomaže odbrani i od njega kao i od čitave ekipe očekujem da u nastavku prvenstva igra još bolje. Što se Kange tiče on je tip fudbalera koji svakako upada u oči. Uvek se nudi saigračima i voli da ima loptu u posedu. Neosporno je da ima kvalitet — zaključio je Miodrag Božović.

Komentari