Tadić u Primeri, transfer 17 miliona evra?

Dušan Tadić je na izlaznim vratima Sautemptona, a sledeće destinacija odličnog veziste biće Španija, tačnije ekipa Sevilje.


Tako bar tvrdi lokalni dnevnik ''Estadio Deportivo'', koji svoje čitaoce podseća da je Sevilja želela Tadića još kad se spremao da napusti Tvente, ali se pojavio Sautempton, a ponuda ''svetaca'' bila je u tom trenutku izdašnija.

Sada momka iz Bačke Topole žele na Sančez Pishuanu, i spremili su 17 miliona evra za njegov transfer. Sautempton je navikao da prodaje najbolje fudbalere, i da inkasira veliki novac, pa ne bi bilo iznenađenje da se ovaj transfer realizuje.
 
Zanimljivo je da se Tadić pominje i u planovima minhenskog Bajerna, priča se da je on lična želja Karla Anćelotija, i da bi mogao da bude zamena za Daglasa Kostu, za koga se priča da napušta Alijanc arenu.

Da li se radi samo o dizanju cene za našeg reprezentativca, ili su priče o zainteresovanosti i Juventusa, Atletika iz Madrida, te Zenita i Fenerbahčea istinite, pokazaće vreme, uglavnom ponude za lucidnog veznog igrača ne manjkaju, i kakao stoje stvari, u Premijer ligi ćemo ga gledati samo do juna ove godine.

Komentari