Počinje nova trkačka sezona

Brend Nike i ove sezone u okviru Nike+ Run Club-a nastavlja sa promocijom trčanja i sporta i organizuje besplatne treninge za sve ljubitelje trčanja, a prvi  poduhvat najavljen je za utorak 14. mart. 

Startna pozicija i mesto okupljanja trkača svakog utorka biće specijalizovana prodavnica Run’n More, u Uzun Mirkovoj 10, dok će se ostalim danima trkači okupljati na različitim popularnim gradskim lokacijama.

Informacije o trkačkom rasporedu svi zainteresovani moći će da prate na fejsbuk stranicama Nike+ Run Club-a i Run’n More.

Svi trkači koji se pridruže Nike+ Run Club-u dobiće priliku da treniraju sa profesionalnim atletskim trenerima i pejserima i iskuse profesionalno vođen sistem treninga prilagođen različitim nivoima spremnosti, od početnika do iskusnih trkača. 

Osnovni cilj Nike trkačkog kluba je promovisanje trkačke kulture u našoj zemlji i podrška zdravim životnim navikama, kao i inspirisanje početnika ali i profesionalnih trkača da kroz učlanjenje u Nike+ Run Club poboljšaju kondiciju i postave nove lične rekorde.

Komentari