Kljajić: Oko Lea se uvek nešto dešava, ne znam kako bi se Đuka snašao protiv mene

Filip Kljajić nije imao mnogo posla u Lučanima, ali je jednom sjajnom intervencijom pri rezultatu 0:0 dao dodatnu sigurnost saigračima. U Lučanima si uspeo da sačuvaš mrežu 13. put u sezoni?


– Prvi deo sezone je pokazao da u odbrani funkcionišemo dobro. Drago mi je da smo tako i nastavili, ali sada prvenstveno to moramo i da zadržimo do kraja, rekao je Kljajić za klupski sajt.

Odlično si reagovao pri rezultatu 0:0 zaustavivši udarac Šatare posle prekida?

– Bio je to zaista trenutak. Stao sam u trenutku kada je uputio loptu iz prekida i dao sebi dovoljno vremena da mogu da reagujem.

Koliko golman mora da budete dodatno koncentrisan na mečevima gde je teren loš?

– Golman mora uvek biti u punoj koncentraciji, a posebno kada govorimo o lošim terenima. Tada i na prvi pogled bezazlene lopte mogu napraviti ozbiljan problem.

Dva gola u Lučanima, nova tri boda, a na radost Grobara u listu strelaca se upisao i Leonardo posle duže pauze.

– Leo je takav igrač koji i kada ne daje golove mnogo znači na terenu. Oko njega se uvek nešto dešava kad ima loptu, tako da njegovo prisustvo i bez golova znači, a da ne govorimo kada daje golove.

Đurdevića verovatno golmani ne vole da vide ispred sebe.

– Đuka i ja smo dugo saigrači, poznajem ga dobro, ali ne znam kako bi se snašao da igra protiv mene – šali se Kljajić

Očekuje vas utakmica protiv Voždovca.

– Voždovac je dobra ekipa koja se posle lošijih rezultata u prvom delu sezone digla i deluje dosta stabilnije dolaskom Ilije Stolice. Dolaze kod nas, a mi znamo šta nam je činiti.

Komentari