Ivanić prihvatio Tumbakovićev poziv, igraće za Crnu Goru

Bivši mladi reprezentativac Srbije, Mirko Ivanić, definitivno će promeniti nacionalni tim. Nekadašnji fudbaler Vojvodine, a sada član Bate Borisova, našao se na spisku selektora Crne Gore za utakmicu sa Poljskom, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.


– Ivanić je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da igra za reprezentaciju Crne Gore. U pitanju je vrlo talentovan i interesantan igrač koji se kao mlad odlučio za dokazivanje u inostranstvu, iako je kao igrač Vojvodine imao ponude Partizana i Crvene zvezde. Njegova idealna pozicija je iza napadača ali može da igra i na boku. Polivalentan je u ofanzivnim zadacima, tehnički veoma dobar i može da bude i strelac a ne samo onaj koji asistira. Starter je u ekipi za koju nastupa, ima kontinuitet i motiv da se dokaže. U pitanju je igrač koji ima 23 godine i verujem da može biti značajan za budućnost reprezentacije, kazao je Tumbaković, prenose "Vijesti".

Tumbaković za duel sa Poljskom računa na trojicu igrača iz srpskih klubova. Pozvan je tandem Partizana Marko Janković – Nebojša Kosović, kao i fudbaler Spartaka Vladimir Jovović.

Crna Gora i Poljska igraju 26. marta, a pre ove utakmice Poljaci su prvi u grupi sa deset bodova, a Crna Gora je druga sa sedam.

Komentari