Vilijams: Moramo da uzvratimo u nedelju, Lazić jedan od najboljih defanzivaca koje sam video

Crvena zvezda je savladala Budućnost u okviru poslednjeg, 26. kola ABA lige i tako osigurali duel sa podgoričkim klubom u polufinalu plej-ofa regionalnog takmičenja.


Plejmejker crnogorskog šampiona Markus Vilijams istakao je da je najbitnije da ekipa shvati gde je grešila kako bi mogla da se ozbiljnije suprotstavi Crvenoj zvezdi u nedelju, 19. marta, u dvorani Aleksandar Nikolić.

– Moramo dobro da proučimo snimak ove utakmice, da izdvojimo loše stvari i da ih pretvorimo u pozitivne. Zvezda je čvrst tim, veoma disciplinovan, dobro su trenirani. Na nama je da shvatimo gde možemo da budemo jači, a gde oni ne mogu i da ispravimo svoje greške. Napravili smo mnogo grešaka u igri dva na dva. Moramo da uzvratimo u nedelju, rekao je Vilijams, a preneo Mondo.

Vilijams je vodio žestoke duele protiv Branka Lazića. Nekadašnji plej Crvene zvezde naglasio je da je Lazić jedan od najboljih defanzivaca koje je ikad video.

Nemam ništa lično protiv Laze. On je verovatno jedan od najboljih defanzivaca protiv kojih sam ikad igrao i koje sam video, kako u Americi, tako i ovde u Evropi. Čvrst je, agresivan i ne odustaje. Nema tu ničeg ličnog. Ušao bih u duel sa bilo kim. On igra snažnu, fizičku igru i ponekad mu sudije dozvole i da se 'izvuče' s tim, ali ponavljam – nema tu ničega ličnog. Dobar je momak i tu nema ničega osim takmičenja, dodao je Markus Vilijams.
 

Komentari